Våra tjänster

Konfigurationstjänster

Vi hjälper er att förbereda era datorer och mobiltelefoner innan de når användaren. Det kan vara allt från avemballering, mjukvaruinstallation, stöldmärkning, utleverans till på platsen installation.

Utplacering av miljöstationer

Vi placerar ut insamlingsburar alt. låsbara stålvagnar på i era lokaler. I miljöstationen kan ni lägga all tänkbar elektronikutrustning såsom datorer, servrar, mobiltelefoner, kablar m.m.  Vi hämtar sedan efter era önskemål upp utrustningen så att det tas omhand på ett säkert och miljövänligt vis.

Transport

Vi hjälper er med all tänkbar transport av IT-utrustning. Det kan vara allt från att leverera ut ny, avemballerad utrustning, flytt av utrustning (så kallade IT-flyttar) till upphämtning av uttjänt IT-utrustning. Det sker på ett säkert sätt med egna transportfordon alt. partners fordon beroende på vart i världen transporten sker.

Återvinning av IT-utrustning

Vi återvinner IT-utrustning på bästa miljömässiga och ekonomiska sätt (materialåtervinning/energiåtervinning). Materialet skeppas sedan vidare för att utvinna ädelmetaller m.m. Allt för att i mest möjligaste mån spara på våra naturresurser och vår miljö.

Försäljning av IT-utrustning

Låt din uttjänade IT-utrustning återanvändas, bidra till en bättre miljö och få pengar för det. Tack vare vår egna webbshop och vårt stora kontaktnät världen över har vi möjlighet att sälja stora delar av utrustningen ni lämnar till oss. Med hjälp av vår SSPS (Scared Spare Part System) lösning kan vi dessutom laga trasiga datorer som även dessa kan gå till försäljning. Det kan ge er som kund en möjlighet att få hanteringen av den uttjänta utrustningen betalt och i bästa fall även pengar tillbaka. Dessutom hjälper ni till att spara på miljön och bidra till att bl.a. datorisera utvecklingsländer.

Säkerhetstjänster

Vi erbjuder både säkra transporter, säkra transportburar och marknadens säkraste permanenta radering av lagringsutrymmen på utrustningen. Idag arbetar vi med Blancco på all utrustning som återbrukas vilket bl.a. godkänts av våra kunder Svenska försvaret och Sveriges Riksbank. rapportering på att ni på ett säkert sätt raderat all tänkbar företagskänslig information på er utrangerade utrustning. Våra portabla återvinningsstationer placeras hos er. Ni fyller dem med all tänkbar uttjänt elektronik och begär sedan hämtning av oss. Utrustningen kommer sedan att återvinnas och återbrukas på ett miljövänligt, säkert, enkelt och lönsamt sätt. Mer om detta finns att läsa under våra paketeringar.

Tillsammans för miljön

Sälj din mobil

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att NI tjänar tid & pengar på det.

Vi betalar mest för din mobil jämfört med våra konkurrenter**

Det är lätt och det ger pengar på kontot

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

I en kort sammanfattning fungerar det så här; Du letar rätt på din telefon här fyller i lite information om din telefon och sen lite om dig själv. Du får ett kuvert hemskickat till dig som du skickar in din enhet i. Efter utvärdering av din produkt, görs en utbetalning till kontot.

**vi betalar högst för marknadens mest populära telefoner.