Så funkar det

Slipp onödiga och utdragna mailkonversationer.
Få din telefon värderad hos oss. Du får veta direkt vad vi betalar till dig.

Vi är ett genuint företag. Oavsett vilka ni väljer att sälja till så rekommenderar vi alltid att ni säljer till ett registrerat företag.

OBS! Viktigt att välja rätt modell och skick för att få rätt pris! Väljs modell och skick medvetet fel trots att produktens skick tydligt visar det sig vara fel, kommer vi debitera tur och returfrakt vid prisändring där man väljer att få tillbaka sin produkt.

Inte fått pengarna på kontot eller inte fått mail från oss? 
Vi ber er kontrollera skräpkorgen i ert mail innan ni kontaktar oss. 

Har vi mottagit er mobiltelefon men saknar dokument som ska returneras med mobilen kommer vi inte kunna göra utbetlaning då alla inköp registreras och måste bokföras. Har ni glömt skicka med dokumentet? Kontakta oss direkt. Omöjligt för oss att veta vem som skickar in mobilen om inte underlaget är medskickad. 

Försening med hantering beror på aktiveringlås på telefoner som icloud, Samsung-account ej tagits bort enligt information. Vi kan radera information, skärmlåskod men ej Apple-id.

Därför ska ni sälja mobilen till oss!
- Tydliga priser
- Bäst och Snabbast betalning
- Vi betalar för trasiga mobiler
- Vi återanvänder innan återvinning

Sälj mobilen tryggt och säkert hos oss

IT-Hantering.se är en trygg webbplats som använder SSL certifikat. Krypterad information när man fyller i sina uppgifter. När man säljer mobilen hos oss ska ni fylla i personnummer och skicka iväg informationen som registreras i vår databas. Kommunikationen är kryperad och privat som kan ses i adressfältet (https). Sälj mobilen tryggt och säkert hos oss.

Partners

För att vara säkra på att allting sköts på rätt sätt arbetar vi med olika partners och instanser som gör att verskamheten är säker och trygg för både dig som kund och för oss.

Blancco logo Checkmend logo Polisen logo

Säkerhet och kontroller

Efter att vi mottagit din telefon/telefoner och avtal så kommer en kopia på avtalet att registreras hos Polisen och en kontroll görs hos checkmend som är internationell databas för kontroll av elektronik produkter via serie/imeinr som kontinuerligt uppdateras.

Vi har tätt samarbete med polisen för att hjälpa till och förhindra brott! It-hantering som ägs och drivs av IT-Hantering Sverige AB är registrerat enligt 8§ Lag om handel med begagnade varor, Tillståndsnr: AA572-100868-11. Detta innebär att vi skickar in information om samtliga begagnade produkter vi köper från privatpersoner! Det görs för att säkerställa att de inte är stöldgods. Vi är mycket måna om att erbjuda en säker handelsplats för begagnade produkter. Eventuella misstankar om stöldgods eller penningtvätt rapporteras omgående!

Tillsammans för miljön

Sälj din mobil

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att NI tjänar tid & pengar på det.

Vi betalar mest för din mobil jämfört med våra konkurrenter**

Det är lätt och det ger pengar på kontot

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

I en kort sammanfattning fungerar det så här; Du letar rätt på din telefon här fyller i lite information om din telefon och sen lite om dig själv. Du får ett kuvert hemskickat till dig som du skickar in din enhet i. Efter utvärdering av din produkt, görs en utbetalning till kontot.

**vi betalar högst för marknadens mest populära telefoner.