IT-hantering, vi gör det som är rätt!

phone image

"Det finns flera aktörer i den här branschen, det är viktigt att de som tar hand om andrahandselektronik förstår att de har ett mycket stort miljöansvar."

Vi har alla ett miljöansvar

IT-hantering arbetar både tillsammans med företag och privatpersoner. Företag har ofta väl utarbetade planer för att deras miljöarbete ska föras på ett korrekt sätt. För privatpersoner är det inte lika självklart trots att den sammanlagda mängden it-produkter i hemmen är flera gånger större än bland företagen. Vi på IT-hantering tar hand om flera företags it-produkter och avser göra samma sak för privatpersoner, IT-hantering blir ansvarig för de it-produkter du har i hemmet.

Vi donerar gärna pengar till välgörenhet

Vi donerar gärna pengar till välgörenhet, du kan välja att donera pengarna när du ska skicka in dina produkter till oss och vi donerar också en viss procent av vår vinst till olika välgörande ändamål. I dagsläget har vi inte något konkret avtal med en specifik organisation så under tiden går våra donationer till Läkare Utan Gränser eftersom de är på plats där de behövs.

Tillsammans för miljön

Sälj din mobil

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att NI tjänar tid & pengar på det.

Vi betalar mest för din mobil jämfört med våra konkurrenter**

Det är lätt och det ger pengar på kontot

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

I en kort sammanfattning fungerar det så här; Du letar rätt på din telefon här fyller i lite information om din telefon och sen lite om dig själv. Du får ett kuvert hemskickat till dig som du skickar in din enhet i. Efter utvärdering av din produkt, görs en utbetalning till kontot.

**vi betalar högst för marknadens mest populära telefoner.