phone image

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

"Vi på it-hantering.se köper din mobil och av oss får du snabbast betalning insatt på ditt konto."

När vi på it-hantering.se köper din mobil så får du snabbast betalning insatt på ditt konto. Vi ser till att all hantering av din enhet sköts på ett miljövänligt och korrekt sätt.

Vi är ett genuint företag. Oavsett vilka ni väljer att sälja till så rekommenderar vi alltid att ni säljer till ett registrerat företag.

Några anledningar att välja oss

  • IT-hantering.se köper i princip alla olika typer av mobiltelefoner och enheter. Gamla som nya. Vi har massvis med erbjudanden för så gott alla moderna modeller.
  • Miljövänliga: Vi tar miljöhanteringen på stort allvar och väljer att göra oss av med mobilen på helt rätt sätt och under de rådande regler samt villkor som gäller. Du gör alltså inte bara din plånbok en tjänst utan även vår snälla planet.
  • Välgörenhet – om du istället vill kan du ge bort pengarna till exempelvis trädplantering hos WWF eller varför inte resurser till läkare utan gränser? Du kan göra mer än en miljövänlig tjänst via IT-hantering.se.
  • Säkerhet och kontroller. Vi är mycket måna om att erbjuda en säker handelsplats för våra besökare och kunder. 
  • Tjäna pengar – sist men inte minst handlar det såklart om att du som kund kan tjäna en bra summa pengar på att använda oss. Vi är bland de bäst betalande leverantörerna när det kommer till inköp av gammal elektronik. 
  • Utmärkt kundtjänst och support. Skulle du ha några frågor kan du alltid kontakta oss via såväl telefon som e-post. Vi finns redo att svara på dina frågor.

Sammanfattning – sälja begagnad mobil online

Sammanfattningsvis kan vi alltså konstatera att det bara finns fördelar med att använda sig av en återförsäljare som bryr sig om samt kan hantera elektroniskt avfall på rätt sätt. Hos oss får du helt enkelt bästa pris för din gamla mobiltelefon jämfört med andra leverantörer på marknaden. Du får chansen att göra en god sak för jorden och kan till och med välja att skänka allt till välgörenhet. 

Sist men inte minst så har vi en extremt enkel försäljningsprocess. Allting kan göras online direkt på hemsidan och du får ett paket hemskickat till dig. Fraktfritt och värdering direkt. Utan konstigheter eller dolda avgifter. Du får veta svart på vitt hur mycket pengar du kommer tjäna och du får pengarna utbetalda direkt på kontot.

Så skippa att sälja iphone, sälja iphone 6 eller sälja mobil på annonssidor och kompisar. Tiderna har förändrats och det är dags att börja ta tillvara på möjligheterna som finns. Oavsett om du är företag eller privatperson så kan vi hantera din mobiltelefon eller andra enheter – varmt välkommen att kontakta oss redan idag.

Tillsammans för miljön

Sälj din mobil

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att NI tjänar tid & pengar på det.

Vi betalar mest för din mobil jämfört med våra konkurrenter**

Det är lätt och det ger pengar på kontot

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

I en kort sammanfattning fungerar det så här; Du letar rätt på din telefon här fyller i lite information om din telefon och sen lite om dig själv. Du får ett kuvert hemskickat till dig som du skickar in din enhet i. Efter utvärdering av din produkt, görs en utbetalning till kontot.

**vi betalar högst för marknadens mest populära telefoner.