phone image

Sälj din mobil

"Sälj din mobil på IT-Hantering, vi ger dig mest betalt och sköter allt på ett korrekt och miljövänligt sätt."

Säljer du din mobil på it-hantering.se får du mest betalt och du kan känna dig säker på att allt sköts miljövänligt och korrekt. Fri frakt & inga dolda avgifter.

Sälja mobil och få pengar

Sälja mobil har blivit allt mer aktuellt och ibland finner vi oss i situationer där vi helt enkelt behöver en ny mobiltelefon. Även om din gamla mobiltelefon har några skavanker som repor, trasig skärm eller dålig batteritid så är detta saker som kan förbises. Det kan ligga många tusenlappar som ligger och väntar på dig i familjens byrålådor. Barns gamla mobiltelefoner, nya abonnemang där det ingår en ny iPhone eller så kanske du helt enkelt bara köpt en ny. Anledningarna till att vi får mobiltelefoner över kan variera.
 

Hur funkar det?

På vår hemsida kan du alltid läsa mer om processen hur det fungerar med att sälja gammal mobiltelefon eller annan elektronik såsom surfplattor och iPads. Priset bestäms utifrån modell och vilket skick enheten är i. Om du har en skadad telefon så kan du fortfarande få betalt för den. Detsamma gäller även vid sprucken skärm eller till och med om mobilen inte ens startar. 

När du sen kollat ut din modell samt vilken prisnivå som passar dig så får du ett kontrakt hemskickat för att fylla i och slutligen returnera mobilen till oss. Under denna tid granskar vi så att allting verkar stämma överens med de uppgifter som du angav på hemsidan och om allt är rätt och riktigt får du pengarna utbetalda till ditt bankkonto omedelbart. Med andra ord betydligt enklare och framförallt mer miljövänligt än att bara slänga telefonen eller sälja den billigt till närmsta vän.

Tillsammans för miljön

Sälj din mobil

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att NI tjänar tid & pengar på det.

Vi betalar mest för din mobil jämfört med våra konkurrenter**

Det är lätt och det ger pengar på kontot

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

I en kort sammanfattning fungerar det så här; Du letar rätt på din telefon här fyller i lite information om din telefon och sen lite om dig själv. Du får ett kuvert hemskickat till dig som du skickar in din enhet i. Efter utvärdering av din produkt, görs en utbetalning till kontot.

**vi betalar högst för marknadens mest populära telefoner.