phone image

Panta & återvinn din mobil med IT-hantering

"Panta & återvinn din mobil med IT-hantering, vi tar hand om din mobil på det bästa och mest miljövänliga sättet."

När du pantar och återvinner din mobil på it-hantering.se så tar vi hand om den på det sätt som är mest miljövänligt och det ger dig inte bara ett gott samvete utan också lite pengar i plånboken.

Panta mobilen – några orsaker varför

Att panta sin mobiltelefon låter för vissa som en självklar grej medan det för andra låter som onödigt jobb. Gamla mobiler, trasig teknologi eller utdaterade versioner av telefoner. Vad är det att spara på egentligen? Ganska mycket har det visat sig. Dels är det inte bara bra för miljön utan även för din plånbok. Att återvinna mobil blir allt mer populärt och det av flera anledningar. I vissa fall kan din gamla utrustning hamna hos väl behövande människor i utvecklingsländer och i andra fall kan det återvinnas till fördel för nya mobiler.

Att tänka på vår moder jord från en miljösynpunkt har blivit allt mer aktuellt. Att få in vanan att panta mobilen eller sälja iphone 4s borde vara en självklarhet som alla försöker ta till sig. Av just den anledningen finns vi på IT-hantering.se till. Vi tror på jordens kretslopp och det gemensamma ansvaret – samtidigt som du kan tjäna pengar. 

Tillsammans för miljön

Sälj din mobil

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att NI tjänar tid & pengar på det.

Vi betalar mest för din mobil jämfört med våra konkurrenter**

Det är lätt och det ger pengar på kontot

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

I en kort sammanfattning fungerar det så här; Du letar rätt på din telefon här fyller i lite information om din telefon och sen lite om dig själv. Du får ett kuvert hemskickat till dig som du skickar in din enhet i. Efter utvärdering av din produkt, görs en utbetalning till kontot.

**vi betalar högst för marknadens mest populära telefoner.