phone image

Helhetslösningar till företag

"Låt oss göra det vi är bra på så kan ni fokusera på er verksamhet och ändå ha ett gott miljö-samvete."

Vi har alla ett miljöansvar

Att hantera it-utrustning som inte används kräver säkerhet, personal, tid, ansvar och därmed kostar det pengar för företaget. Det är viktigt att det hela sköts på ett miljövänligt och säkert sätt. Ni kan antingen maila oss listor eller låta oss ta emot era produkter i bulk då vi registrerar, raderar och rapporterar det till er.

Säkerhet

Det kanske viktigaste vid hantering av begagnade mobiltelefoner och datorer med lagringsmedia är säkerhet kring information som sparats av användaren. All information (personuppgifter, databaser, kundregister, mailkonton, lösenord mm.) blir inte raderade med en enkel fabriksåterställning.

Vi erbjuder radering med Blancco. Efter radering kan inte någon existerande teknik återställa data! Efter raderingen får du en rapport där ni tydligt kan se att raderingen är utförd på korrekt sätt.

Vad händer med utrustningen/produkterna?

All utrustning vi får in kommer att återanvändas. En del säljs av oss i Sverige på den Svenska marknaden. Det som är trasigt kommer att repareras och/eller användas som reservdelar. Går det absolut inte att använda och inte heller går att radera kommer det att materialåtervinnas på ett säkert och miljövänligt sätt!

Tillsammans för miljön

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att ni tjänar tid & pengar på det.

Miljövänlig hantering

Som tidigare nämnt vet vi helt enkelt hur man tar hand om elektronikavfall, gamla telefoner och mobiler. Oavsett om du är en privatperson som letar efter att sälja iphone eller du driver en firma där mobiltelefoner och enheter ofta byts ut så kan vi ta hand om jobbet. Vi har rätt kontaktvägar över hela jorden lika väl som goda resurser med lokala miljöstationer och följer de senaste miljö-direktiven. Hos oss vet du helt enkelt att jobbet blir utfört på rätt sätt och enligt rätt arbetsmetoder. 

Måbilåtervinning via it-hantering.se

Var en av de flera miljömedvetna företag vi samarbetar med. 
Vi hjälper företag att återvinna sina mobiler, surfplattor och datorer på ett smidigt sätt. Samtidigt få ersättning istället för kostnader.
Låt oss återvinna era mobiltelefoner som ni inte använder. Säkert, snabbt och enkelt. 
Vi på IT-Hantering Sverige AB hanterar alla enheter själva för att minimera risker med infromation spridning för att hålla bästa möjliga kvalitétskontroll, vi outsourcar inte hantering av enheter.
 

Tillsammans för miljön

Sälj din mobil

Miljön är vårt gemensamma ansvar, det är inte bara de stora företagen som måste dra sitt strå till stacken det måste även du och jag. Vi på IT-hantering tycker att det viktigaste är att vi tar hand om miljön, men vi ser också att NI tjänar tid & pengar på det.

Vi betalar mest för din mobil jämfört med våra konkurrenter**

Det är lätt och det ger pengar på kontot

Vi köper din mobil - Snabbast betalning

I en kort sammanfattning fungerar det så här; Du letar rätt på din telefon här fyller i lite information om din telefon och sen lite om dig själv. Du får ett kuvert hemskickat till dig som du skickar in din enhet i. Efter utvärdering av din produkt, görs en utbetalning till kontot.

**vi betalar högst för marknadens mest populära telefoner.